Yritys

Yritys

Yritys

Nakkila Works Oy on perustettu vuonna 1948 ja on osa Nakkila Group -konsernia. Yhtiö on edelleen perustajansa Arvi Kiviojan jälkipolvien omistama perheyritys. Yhtiö on vuosikymmenten varrella rohkeasti mukautunut ympäröivän maailman ja asiakkaiden tarpeiden muutoksiin. Nykyään Nakkila Works Oy on kansainvälisesti toimiva säiliö-, prosessilaite- ja paineastiatoimittaja ja työllistää n. 90 ammattilaista.

Olemme asiakkaillemme kumppani, jonka kanssa asiat edistyvät ja onnistuvat. Haluamme kehittää ja edistää asiakkaidemme liiketoimintaa. Kehitämme palvelujamme ja toimintaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyden parantamiseksi entisestään.

Eettinen toiminta ja työntekijöiden hyvinvointi ovat yritystoimintamme perusperiaatteita, joita noudattavat myös yhteistyökumppanimme sekä aliurakoitsijamme

Jatkamme yrityksemme ennakkoluulotonta ja innovatiivista kehittämistä kuuntelemalla asiakasta herkällä korvalla sekä innostamalla henkilöstöämme. Näillä eväillä uskomme Nakkila Works Oy:n olevan vahva toimija myös tulevina vuosikymmeninä.