Säiliöt, prosessilaitteet ja paineastiat – Nakkila Works

Palvelut

Säiliöt, prosessilaitteet ja paineastiat

Palvelemme asiakkaitamme erittäin laajalla skaalalla, kun kyse on uuden säiliön, prosessilaitteen tai paineastian hankinnasta. Meiltä saatte tukea hankkeen budjetointiin, teknisten ja rakenteellisten ratkaisujen optimointiin sekä vaihtoehtojen vertailuun. Toteutuksessa tarjoamme tarpeidenne mukaisen, laajan toimituskokonaisuuden: suunnittelun, valmistuksen, viranomaishyväksynnät ja -tarkastukset, kuljetukset, asennukset, eristykset, pintakäsittelyt, hoitotasotuotteet, kumitukset, putkistot, instrumentit ja laitteet, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät, yms.

Valmistamme myös kevytöljysäiliöitä (POK-säiliöt) ja raskasöljysäiliöitä (POR-säiliöt) energiateollisuuden tarpeisiin. Tarvittaessa valmistamme nämä säiliöt myös kaksoisvaippasäiliöinä.

Nakkila Works Oy:n tarjoamat edut investointihankkeessanne:

  • Suunnittelu- ja budjetointivaiheen tuki edesauttavat projektinne onnistumista ja vähentävät kokonaiskustannuksia.
  • Projektikohtaisesti räätälöity toimituslaajuus ja mahdollisuus avaimet käteen -toimitukseen helpottavat ostamista ja poistavat ylimääräisten toimitusrajapintojen aiheuttamat yllätykset.
  • Nimetty projektipäällikkö helpottaa projektinaikaista yhteydenpitoa ja varmistaa projektin toteutumisen tavoitteiden mukaisesti.
  • Ammattitaitoinen suunnittelumme, oma konepajamme ja tehokas kumppaniverkostomme takaavat tehokkuuden, nopeuden, toimitusvarmuuden ja hyvän laadun.
  • Projektinaikainen yhteistyö ja projektin jälkeinen palaute ovat arvokasta tietoa seuraavissa projekteissanne.

Olipa projektinne sitten uusinvestointi, korjausprojekti tai vasta kannattavuuslaskentavaiheessa, olemme valmiina palvelemaan!