Ajankohtaista

Nakkila Boilers Oy:n omistaja vaihtuu

Enerstena Group ostaa Nakkila Boilers Oy:n.

Yrityskauppa on loistava mahdollisuus molemmille osapuolille. Nakkila Boilers pystyy jatkossa tarjoamaan asiakkailleen entistä laadukkaampien ja tehokkaampien bioenergiaratkaisujen lisäksi laajemman tuotevalikoiman Enerstenan tarjoamien korkean laatutason laitteiden ja laajan teknologisen osaamisen avulla. Samalla yrityskauppa tukee Enerstenan kasvutavoitteita ja mahdollistaa Nakkila Boilersin kokonaistoimituksiin sekä polttotekniikkaan liittyvän asiantuntemuksen hyödyntämisen vaativilla Pohjoismaiden markkinoilla.

– Jussi Kivioja, Toimitusjohtaja, Nakkila Boilers Oy

Vuonna 2002 perustettu Enerstena Group on yksi Baltian alueen suurimmista bioenergia-alan toimijoista. Enerstenalla on laaja tuotevalikoima erilaisia ratkaisuja tehokkaaseen bioenergiatuotantoon. Enerstenan laadukkaiden tuotteiden takana ovat huippuluokan oma suunnittelu sekä tuotteiden oma valmistus. Enerstena suunnittelee ja valmistaa biokattiloita varustettuna tapauskohtaisesti parhaalla polttotekniikalla biomassaa käyttäviin polttolaitoksiin sekä myös kaasua ja nestemäisiä polttoaineita käyttäviin laitoksiin.

Enerstena Group työllistää yli 340 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 28M€. Yritys kasvaa ja laajentaa markkina-aluettaan jatkuvasti. Tällä hetkellä Enerstenalla on projekteja mm. Liettuassa, Valko-Venäjällä, Ukrainassa, Venäjällä, Latviassa, Puolassa, Ranskassa ja Tanskassa. http://www.enerstena.lt/en

Lisätietoa:
Jussi Kivioja
Toimitusjohtaja
+358500527173
jussi.kivioja@nakkilagroup.fi