Ajankohtaista

Nakkila Works toimittaa vesisäiliöitä Kotkan Energialle

Nakkila Works Oy ja Kotkan Energia Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen vesisäiliöiden toimittamisesta Kotkan Energian Hovinsaaren voimalaitoksen uudelle vesilaitokselle.  Sopimus sisältää 150m3 lisävesisäiliön ja 220m3 raakavesisäiliön toimitukset vesilaitosprojektiin. Suunnittelutyöt on aloitettu välittömästi ja säiliöt tullaan luovuttamaan asiakkaalle syksyn 2018 aikana.

Säiliöt toimitetaan avaimet käteen – periaatteella, eli toimituksemme sisältää vesisäiliöiden suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Säiliöt toimitetaan asennuspaikalle valmiiksi eristettyinä, mikä nopeuttaa ja helpottaa työskentelyä sekä vähentää turvallisuusriskejä merkittävästi voimalaitoksen rakennustyömaalla.

Nakkila Works Oy:llä on pitkä kokemus ja laajat referenssit vastaavista vesi-, öljy- ja prosessisäiliöprojekteista energiateollisuudelle. Yhdessä osaavan henkilöstömme ja alihankintaverkostomme kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadullisesti, toimitusajallisesti ja kustannuksiltaan kilpailukykyisiä ratkaisuja.